top of page
Sök
  • growbyjenny

Digital odlingscirkel "Odla egna tomater" 3 träffar start 28/12

Uppdaterat: 3 dec. 2023


Inbjudan till ny digital odlingscirkel med temat Tomatodling!


Boka din plats genom ett mail till growbyjenny@outlook.com


Drömmer du om att odla egna tomater men vet inte riktigt hur du ska börja? Att odla egna tomater kräver inte ett stort växthus och behöver inte vara svårt. Det går att odla låga sorter i kruka på en solig fönsterbräda, balkong och uteplats och det är just dessa lågväxande skönheter som denna studiecirkel kommer att inrikta sig lite extra på. Med rätt förberedelser kan alla lyckas och glädjen över att få skörda blir så mycket större!

Studiecirkeln bjuder på 3 st träffar (kvällstid torsdagar) via Zoom för dig som är nyfiken och vill komma igång (i rätt tid) inför nästa säsong. Datum längre ner.

Träffarna varvas med föreläsningar från mig på alla viktiga områden med tips för att lyckas med dina plantor och samtal och diskussioner i gruppen. Du får föreläsningar kring allt från val av frö, jord, gödsel, belysning, bevattning, omplantering, skötsel, vanliga misstag, ohyra, skördetid med mera. Efter varje träff får du även utskrivbara checklistor (PDF) att spara för framtida behov.

Under hela studiecirkeln får alla tillgång till ett gemensamt rum på Facebook där man kan fortsätta att hålla kontakt, följa varandras processer med sina plantor och ställa frågor. I samband med första träffen sätter var och en några frön som vi sedan tillsammans har som följetong genom studiecirkeln. En härlig blandning av tips, fröodling och gemenskap! En bra start helt enkelt!

Träffarna är planerade till kvällstid på torsdagar via Zoom.

Sista dag för anmälan är 23 dec 2023.

DATUM:

28/12 2023 klockan 18-19,30 Träff 1

25/1 2024 klockan 18-19,30 Träff 2

22/2 2024 klockan 18-19,30 Träff 3

KOSTNAD:

495 kr/person och betalas i samband med anmälan.


ANMÄLAN:

Skicka ett mail med din anmälan till growbyjenny@outlook.com

Märk ditt mail med "Digital studiecirkel tomat" Efter anmälan får du ett swischnummer för betalning av din kursavgift. Bindande anmälan, ej personlig (kan överlåtas till annan vid förhinder, detta administreras helt av dig).

Varmt välkommen in i tomaternas ljuvliga värld!
399 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page