top of page
Kopia av Cream Coach Workbook Checklist Worksheet.jpg

Workshop företag:

Trädgård för välbefinnande

INNEHÅLL

 

Allt mer forskning visar att trädgård och odling bidrar till bättre hälsa och ökat välbefinnande. Statistik ger oss en tydlig bild av att intresset för att odla och skapa i trädgården växer sig starkare för varje år. Människan mår bra av att vistas i gröna miljöer och känslan av att kunna skörda egenodlad mat fri från gifter gör att fler och fler sätter händerna i jorden.

 

Jag är författare, odlare och trädgårdsformgivare med en egen visningsträdgård i zon 6. I grunden har jag en universitetsexamen i pedagogik med lång erfarenhet av att handleda människor i lärande och skapande processer. Vår trädgård är porträtterad i flera olika reportage och fungerar som en studieplats för människor som går våra trädgårdskurser.

 

Läs mer om mig här

 

Denna workshop riktar sig till företag som vill ge sina medarbetare möjlighet att närma sig odling och trädgård på ett hållbart och enkelt sätt. Fokus ligger på naturvänliga metoder i friska jordar, anpassat till vårt klimat i norr. Den här workshopen ges på arbetsplatsen (eller i annan lokal som kunden bokar och bekostar) och är bokningsbar under hela året.

 

Möjlighet att planera in ett studiebesök i vår trädgård vid ett senare tillfälle, finns mot mindre extra kostnad.

 

Workshopen innehåller en föreläsning, där vi tittar på aktuell forskning och varför vi mår bra av jordelivet. Man får följa vår trädgårdsresa utanför Boden som utvecklats till en grön oas där människor kan uppleva, lära och landa. Flera handfasta tips och råd till den som önskar komma igång att själv skapa gröna miljöer på den platsen där man befinner sig. Exempel på odlingsvärda växter i kallt klimat ges, både ätbara men också sådana för dekoration och sinnesupplevelser.

 

Tid ges till dialog i mindre grupper, till övningar och samtal om gröna drömmar i egna projekt.

 

Tid: Avsätt 2,5 h inkl kortare paus för kaffe/te.

 

Kostnad: Skicka ett mail till growbyjenny@outlook.com för offert

Tillgång till projektor och gärna mikrofon vid workshopen är önskvärt

BOKA

Möjlighet att boka från vecka 34.
 

Skicka ett mail till growbyjenny@outlook.com, skriv vilken ort samt ett par förslag på datum och tid.

Önskar du en grönskande workshop på ett annat tema, anpassat till
er grupp?

Kontakta mig för att skräddarsy en meningsfull stund utifrån era behov!

bottom of page