top of page

Lokala kurser 2024

Här kan du läsa mer om mina kurser som jag erbjuder under året.

 

Du anmäler dig via mail till growbyjenny@outlook.com 

Recension Rita din Drömträdgård

Min första känsla på plats var lugnet och att allt kändes så välkomnande. Bara att få kliva in i ert vackra orangeri var fantastiskt! Sättet du öppnar upp ert hem på och välkomnar alla. Tack för det!

 

Det var värdefullt att inte vara så många deltagare och på så sätt få möjligheter till att ställa frågor men också att sitta ner tillsammans med dig och få direkt hjälp att planera och diskutera. Att var och en får den tiden. Det blev aldrig stressigt utan ett lugn genom hela helgen med promenad, trädgårdsbada i er trädgård och tid till att tänka/rita sin trädgård. Det kändes mer som att du kände in vad alla vi ville och behövde samtidigt som vi hann med det som du hade planerat och tänkt.

 

Jag tar med mig kunskap gällande hur man kan bygga upp och designa rabatter, vikten av bra och innehållsrik jord, att man kan göra mycket av lite men också en öppnad dörr till en mycket större värld av utbud (perenner, buskar, träd m.m) samt vart man kan hitta information och tips. 

 

På det stora hela blev allt mycket mer klart i huvudet. Många tips, idéer som bollandes men det blir också väldigt tydligt när det kommer ner på papper.  Från tanke, till plan, till papper, till ett görande. Nu vet jag hur vår 5-årsplan ser ut och den känns bra tack vare dig.

Rita din drömträdgård

Helgkurs 15-16 juni i orangeriet

Kreativ grundkurs i trädgårdsdesign med fokus på biologisk mångfald. Teori med föreläsningar varvat med tid där du under vägledning skapar en skiss för ditt eget trädgårdsprojekt. 

Fröpaket med sommarblommor och en örtplanta ingår!
Endast 6 platser.

LÄS MER OM KURSEN HÄR

Orange Brun Foto Kollage Citat Sommar Instagram Inlägg (3).jpg

Odla ätbart
med
naturhänsyn

Hybridkurs i tre delar med ett studiebesök

Ta steget mot ökad självhushållning och lär dig odla ätbart enligt ekologiska, giftfria principer! Tre valbara träffar, avslut i juni med ett lärande studiebesök i vår trädgård. Fröpaket med lättodlade grönsaker plus en hemmaodlad kruktomat till alla deltagare!

LÄS MER OM KURSEN HÄR

Brun Vintage Handritad Blommig Affisch.jpg
bottom of page