top of page
356345779_7093025967409087_1532226878691109564_n_edited_edited.jpg

RÅDGIVNING TRÄDGÅRDSDESIGN

Låt mig hjälpa dig med dina trädgårdsdrömmar

En trädgård är ofta hjärtat i ett hem, en plats för aktivitet, samvaro och återhämtning. En välplanerad trädgård erbjuder allt detta, men det kan vara en utmaning att veta var man ska börja och vad man ska fokusera på.

Jag kan guida dig flera steg på vägen.

Har du delar av din trädgård som du vill förändra, justera eller utöka? Som rådgivare inom trädgårdsdesign och trädgårdsplanering kan jag erbjuda konsultation i flera olika varianter.

Samtal och dialog i fokus
Grundtanken med all rådgivning och konsultation
utgår ifrån ett coachande förhållningssätt och
vi fastställer i en dialog dina unika behov, önskemål och förutsättningar. Jag lyssnar till vad du längtar efter och därefter sätter vi upp en rimlig tidsplan och diskuterar budget och arbetsinsats. För mig är fokus alltid att du ska trivas i din trädgård och att den ska spegla dina behov.

Utgångspunkt är alltid naturvänliga skötselmetoder i friska jordar. Jag uppmuntrar också alltid till åtgärder som gynnar biologisk mångfald, något som ligger mig varmt om hjärtat.
Alla mina råd utgår ifrån att det som planeras in i skissen, ska vara anpassat till våra höga zoner.

 
 
Du kan välja mellan dessa tre paket:

Recensioner

Upplevde konsultationen som mycket trevlig och givande för oss med stor trädgård och ringa erfarenhet. Bra diskussioner och Jenny var väldigt lyhörd till våra önskemål och förutsättningar. Fick med oss konkreta idéer till både små och stora projekt samt tydlig skriftlig information med förslag på växter i snygg layout. 

Kund med nyproducerat hus i zon 5/6

TRÄDGÅRDSRÅDGIVNING GRUND

TRÄDGÅRDSRÅDGIVNING GRUND

Kom igång med ditt trädgårdsprojekt med grundrådgivning.​

 

Om du önskar så tillhandhåller du en tomtskiss på A4 eller A3 där du visar upp din trädgård och berättar om dina behov, önskemål och eventuellt prioriterade projekt.

 

Vi tittar på och diskuterar trädgårdens förutsättningar och ev. befintliga delar. Om mötet sker digitalt behöver du fotografera trädgården och skicka bilderna till mig innan trädgårdsrådgivningen.

Du för själv anteckningar från vårt möte och får inte någon dokumentation från mig. Du köper sedan in eventuella växter och planterar dessa.

En bra start, helt enkelt!

Pris: 2 795 kr

Milersättning för hembesök tillkommer

TRÄDGÅRDSRÅDGIVNING UTÖKAD MED SKÖTSELRÅD

TRÄDGÅRDSRÅDGIVNING UTÖKAD MED SKÖTSELRÅD

Du tillhandhåller en tomtskiss på A4 eller A3 och visar upp din trädgård och berättar om behov, önskemål och eventuellt prioriterade projekt.

 

Vi tittar på och diskuterar trädgårdens förutsättningar och ev. befintliga delar. Om mötet sker digitalt behöver du fotografera trädgården och skicka bilderna till mig innan.

 

Du får inom en vecka efter mötet skriftliga anteckningar från konsultationen och jag ger förslag på växter som jag tror passar utifrån dina önskemål och trädgårdens förutsättningar. Jag tipsar också om allmänna växtlistor (träd/buskar/häck/perenner/klätterväxter) för våra zoner som du kan titta i och kanske byta ut något av mina förslag, helt utifrån eget önskemål.

 

Skriftlig skötselplan med råd kring plantering, beskärning och beskrivningar vad du behöver göra med de olika växterna varje säsong ingår också, som du kan spara och ta fram vid behov.

 

Du köper sedan in eventuella växter och planterar dessa.

 

Pris: 3995 kr

Milersättning för hembesök tillkommer

TRÄDGÅRDSRÅDGIVNING UTÖKAD MED MENTOR HELA FÖRSTA ÅRET

TRÄDGÅRDSRÅDGIVNING UTÖKAD MED MENTOR HELA FÖRSTA ÅRET

Du tillhandhåller en tomtskiss på A4 eller A3 och visar upp din trädgård och berättar om behov, önskemål och eventuellt prioriterade projekt. Vi tittar på och diskuterar trädgårdens förutsättningar och ev. befintliga delar.

 

Du får ett par dagar efter mötet skriftliga anteckningar från konsultationen och jag ger förslag på växter som jag tror passar utifrån dina önskemål och trädgårdens förutsättningar. Jag erbjuder också allmänna växtlistor (träd/buskar/häck/perenner/klätterväxter) för våra zoner som du kan titta i och kanske byta ut något av mina förslag, helt utifrån eget önskemål.

 

Skriftlig skötselplan med råd kring plantering, beskärning och beskrivningar vad du behöver göra med de olika växterna varje säsong ingår också, som du kan spara och ta fram vid behov.

 

Du köper sedan in eventuella växter och planterar dessa.

 

BONUS: Under 12 mån framåt har du också tillgång till mig som Mentor till din trädgård. Det betyder att du kan ställa frågor kring sådant som rör dina nyplanterade växter utifrån säsong (plan för nya projekt ingår inte) Mentorskapet sker på distans via chatt/SMS eller e-post.

 

Pris: 5495 kr inkl moms

 

Milersättning för hembesök tillkommer

bottom of page