top of page
Trädgårdsinpiratör_17[1].jpg

SOLSKENSVÄGEN 32 SÄVAST

Besök vår trädgård i Sävast, Boden – en grönskande plats invid Lule älv i Zon 6, Norrbotten

Om vår trädgård i zon 6


Belägen i vackra Sävast, Bodens kommun, nära Lule älv i zon 6, ligger vår trädgård. Den erbjuder en stor variation av olika utomhusmiljöer och är fortfarande under utveckling. Uppbyggd från grunden 2018, är trädgården ett resultat av hårt arbete och målmedvetenhet från mig och min man. Vår önskan är att den nu också ska glädja andra och bidra till ett ökat intresse för odling och trädgård. 

Välkommen till oss!

 

Vad du kan förvänta dig


Trots sin unga ålder på bara 6 år, erbjuder vår 1250 kvm stora trädgård en rik mångfald av perennrabatter, buskage, prydnadsträd, fruktträd och odlingar med köksträdgård med många olika frukt och bär. Här finns en inbjudande pergola och även ett fristående orangeri på 30 kvm.

 

En lärande trädgård i Boden


Under sommarmånaderna öppnar vi ibland upp trädgården för allmänheten. Vi erbjuder även guidade visningar som du kan boka i samband med kurser eller rådgivning. Trädgården fungerar också som en studieplats för kursdeltagare och här kan du trädgårdsvandra i lugn och ro och låta sinnet fyllas med grönska!

 

Boka din guidade trädgårdsvisning


Intresserad av en unik trädgårdsupplevelse? Kontakta mig på growbyjenny@outlook.com eller följ oss på blogg och Facebook för information om öppna visningar.

20220518_193633.jpg
bottom of page